"Tot està per fer i tot és possible" - Miquel Martí i Pol

dilluns, 7 d’octubre del 2013

La blogosfera educativa

Hola lectors!
En una de les primeres classes de GITIC, vam estar parlant sobre la blogosfera educativa que és tot el conjunt de blogs de mestres o persones que es dediquen o investiguen en l'educació. Aquestes persones, anomenades "bloggers", comparteixen al seu blog experiències, opinions, experiments, tallers, vídeos, notícies, entre molts d'altres perquè les pugui veure tothom que ho desitgi. Aquests "bloggers", visiten altres blogs i els comparteixen, fent que tots els blogs acabin formant la blogosfera educativa.






Amb aquesta imatge ens podem fer una idea del
 que podria ser la blogosfera educativa.









Reflexionant una mica sobre el tema, penso que és molt i molt interessant que hi hagi aquesta blogosfera educativa, en el moment en el que estem actualment a nivell de la tecnologia i la informàtica, s'han d'aprofitar totes les eines que tenim al nostre voltant per aprendre coses noves però perquè això passi, ha d'haver-hi algú que les comparteixi abans. Per tant, penso que la gran generositat que demostren tots aquells mestres, educadors, o persones que es dediquen a compartir les seves experiències, a donar suggerències o a recomanar enllaços fa que l'escola i l'educació es vagi modernitzant i vagi innovant, i per tant, m'agradaria agrair a tota aquesta gent la gran oportunitat que donen. Com molt bé dirien els nostres avis i àvies, encara queda bona gent al món! A més, no és poca la gent que fa tot això, perquè he estat navegant a molts blogs educatius i no he donat l'abast! Hi ha coses molt interessants a per tot arreu i de tantes coses que fins i tot fa por no recordar-te de totes! 

Per això, us deixo aquí l'enllaç a alguns blogs que m'han semblat molt interessants però tot i així, a la part dreta del blog, en trobareu més que també us poden interessar. 

http://www.educacioilestic.cat/ Aquest és un blog on es pengen molts i molts enllaços amb recursos TIC, experiències educatives i recomanacions d'atres blogs educatius. També hi ha reflexions molt interessants. Us el recomano molt. El seu autor és en Joel Artigas, que és Mestre d'Educació Musical entre d'altres coses. 

http://ferdemestres.blogspot.com.es/ Aquest altre blog també és molt interessant i hi ha molts i molts recursos

Espero que us pugui servir!

Fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada